زیبایی پوست و مومد و زیبایی

رنگ کردن موها با پوست سبز گردو

4.7/5 - (3 امتیاز)

رنگ کردن موها با پوست سبز گردو 

رنگ کردن موها با پوست گردو
رنگ کردن موها با پوست گردو

 

رنگ کردن موها با مواد طبیعی که در گذشته مورد توجه بوده است در چندین دهه اخیر به علت روی کارآمدن رنگ های شیمیایی کمتر مورد استفاده قرار گرفته است اما می توان گفت رنگ کردن موها به وسیله مواد طبیعی به سلامت موها نیز کمک می کند. و می تواند رنگدانه های طبیعی مو را باز گرداند. پوست گردو را می توان به عنوان یک رنگ کننده مو  از آن استفاده کرد.پوست سبز گردو دارای یک یک ترکیب فوق العاده است که می تواند رنگدانه های از دست رفته موها را باز گرداند و موهای سفید که بر اثر عوامل مختلفی به وجود آمده است را بازسازی کند ما در مبحث های گذشته رنگ کردن موها با دارچین آشنا شده ایم حال در بخش مد و زیبایی نماگرد به رنگ کردن موها با پوست گردو نیز می پردازیم پس با ما همراه باشید.

 

رنگ کردن موها با پوست گردو
رنگ کردن موها با پوست گردو

 

نوشته های مشابه

رنگ کردن موها با پوست گردو 

مقداری پوست سبز تازه گردو یا پوست خشک شده آن (پوست سیاه) را با آب به مدت ۳۰ دقیقه بجوشانید.اندازه آبی که برای جوشاندن پوست گردو استفاده می‌کنید به رنگ موی دلخواه شما بستگی دارد، اگر می‌خواهید یک رنگ کاملاً تیرهداشته باشید.باید میزان آب را به اندازه یک لیوان در نظر بگیرید. برای رنگ‌های روشن‌تر (قهوه‌ای روشن) این میزان را به دو یا سه لیوان آب افزایش دهید.  این رنگ مو از سایر سطوح بسیار سخت پاک می‌شود .بنابراین از دستکش‌های پلاستیکی  استفاده کرده و از یک روغن طبیعی یا وازلین برای چرب کردن گردن، پیشانی، صورت و ساق دست‌ها استفاده کنید. اگر روغن جوجوبا در اختیار دید ارمقداری از آن را در عصاره رنگ گردو بریزید، این کار به اتصال رنگدانه‌ها به ساقه مو کمک می‌کند. رنگ مو را با استفاده از یک برس یا با کمک دست روی مو‌ها قرار دهید. کمی ماساژ دهید و اجازه دهید به مدت سی تا چهل دقیقه روی مو‌ها باقی بماند. در این مدت مو‌ها را با یک کلاه یا پوشش پلاستیکی بپوشانید. سپس با استفاده از یک شامپو ملایم مثل شامپو بچه آبکشی کنید.

 

رنگ کردن موها با پوست گردو
رنگ کردن موها با پوست گردو

 

رنگ کردن موها با پوست گردو و حنا

اضافه کردن حنا به عصاره رنگی گردو، علاوه بر‌ایجاد یک رنگ موی جدید و زیبا، مزایای دیگری هم دارد. حنا به درمان ریزش مو‌ها کمک کرده و در رفع شوره سر هم تأثیر بسزایی دارد. همچنین به تنظیم کردن pH پوست سر و مو‌ها کمک می‌کند و این موضوع باعث می‌شود پروتئین‌های مو ساختار طبیعی خود را احیا کنند. برای رنگ کردن موهایتان با این ترکیب، باید مقداری از پودر حنا را با عصاره‌ای که در مرحله قبل نحوه تهیه آن را آموختید ترکیب کنید. عصاره پوست گردو رنگ مو را به سمت رنگ‌های قهوه‌ای تیره سوق می‌دهد و حنا رنگ مو‌ها را به سمت طیف قرمز می‌برد؛ بنابراین باید در ترکیب این دو رنگ احتیاط کرده و مقدار مناسبی از هر دو را برای بدست آوردن یک رنگ موی دلخواه مخلوط کنید. پیشنهاد می‌شود ۱/۵ قاشق غذاخوری از پودر حنا را با ۲ لیوان عصاره گردو ترکیب کرده و اجازه دهید این مخلوط ۱۲ ساعت در دمای اتاق بماند. سپس آنرا به مدت ۴ تا ۶ ساعت روی مو‌ها قرار دهید و بعد با آب و شامپو بشویید. اگر در هر صورت از رنگ موهایتان راضی نبودید، نگران نباشید با چندین بار شستشو و آبکشی، رنگ مو‌ها تغییر خواهد کرد و رنگدانه به تدریج از ساختار مو خارج می‌شوند.

 

رنگ کردن موها با پوست گردو
رنگ کردن موها با پوست گردو

 

چه زمانی رنگ کردن مو با پوست گردو موثر نیست ؟

خیلی از افرادی که تجربه رنگ کردن مو با پوست گردو را داشته‌اند، از بی‌تأثیر بودن آن یا رنگ نگرفتن مو‌های سفید شکایت می‌کنند. در اینجا برخی از دلایلی که باعث می‌شود مو‌ها رنگ پوست گردو را جذب نکنند آورده شده است:
استفاده از رنگ مو‌های غالب مثل حنا، رنگ مو‌های شیمیایی با پیگمان‌های قرمز، ماهاگونی و شرابی
استفاده از شامپو یا نرم‌کننده‌های حاوی مواد سیلیکونی (تمامی‌موادی که پسوند‌های -xane، cone، zane، conol) از آنجایی که این مواد پایه‌های رنگ پذیر مو‌ها را می‌پوشانند یا به اصطلاح مسدود می‌کنند، رنگدانه‌های پوست گردو نمی‌توانند به ساختار مو، متصل شوند.
انجام برخی روش‌های شیمیایی برای درمان مو‌ها که ساختار یون‌های موجود در پروتئین‌های مو را تغییر می‌دهند. کراتین کردن مو‌ها یکی از این روش‌هاست، همچنین استفاده از اکسیدان‌های غیرگیاهی و مواد دکلره هم می‌تواند موجب جذب نشدن رنگدانه‌های پوست گردو شوند.
از طرفی برخی افراد به عناصر موجود در پوست گردو یا خود آن حساسیت دارند، بنابراین توصیه می‌شود که این افراد به هیچ وجه از این رنگ طبیعی برای رنگ کردن مو‌های خود استفاده نکنند.

 

گروه مد و زیبایی نماگرد 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا