بیوگرافی شاهین نجفی + تصاویر جدید سال 96 او

شاهین نجفی متولد 19 شهریور ماه سال 1359 در بندر انزلی است و در گیلان زندگی می کرده است. وی زمانی که شش سال داشته است پدرش را از دست می دهد و بعدها نیز با اعتیاد برادرش رو به رو می شود.
شاهین نجفی تا قبل از مهاجرت به آلمان در سال ۲۰۰۵ میلادی، در ایران، یک موسیقیدان زیرزمینی و فعال سیاسی بود.[۵]وی پس از مهاجرت به آلمان، تاکنون به فعالیت خود در موسیقی رپ و راک و موضوعات سیاسی و اجتماعی و مدنی ادامه میدهد. او تلاش میکند که عناصر شاعرانه و ادبی و اصطلاحهای فلسفی و سیاسی در ترانههایش حضور داشته باشند. مضمون بیشتر ترانههای نجفی استبداد سیاسی، حاکمیت دینی، فقر، تبعیض جنسی، سانسور، کودکان کار، اعدام، اعتیاد و هوموفوبیا است.
شاهین نجفی پس از خواندن ترانه نقی و درپی واکنشها به آن و صدور برخی احکام ارتداد از سوی برخی مراجع تقلید شیعه، با تغییر قیافه و بطور مخفی به زندگی شخصی و هنریاش در آلمان ادامه میدهد.
او در نوجوانی قاری قرآن بود بعد به سرودن شعر و ترانه روی آورد و از هیجده سالگی نواختن ساز گیتار را در سبک های کلاسیک و فلامنکو نزد اساتید این ساز همانند سهراب فلک انگیز، فرزاد دانشمند و حامد حمیدی آموخت. وی آوازهای هارمونی و سلفژ را نزد استاد سنگاچینی و استاد فریدون پوررضا آموخت و سپس آواز خواندن را در سبک های راک و اسپانیولی در ایران به صورت زیرزمینی آغاز کرد و با چند گروه مختلف همکاری کرده است.
او دانشجوی رشته جامعه شناسی بوده است و نظر خود را در محیط دانشگاه به طور صریح بیان می کرده است و از این جهت وی را به علت هنجار شکنی از دانشگاه اخراج کردند.

شاهین نجفی پس از حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ آثاری ارائه کرد. وی در این راستا در مرداد ۱۳۸۸ تک ترانه ندا را به عنوان یادبودی برای ندا آقا سلطان منتشر نمود. همچنین وی در بیست و هشتم شهریور ۱۳۸۸ آلبوم توهم را توسط نشر ایرانی – آلمانی پامس منتشر کرد که در این آلبوم نیز در چندین ترانه اعتراضاتی به دولت و حکومت جمهوری اسلامی و حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ قابل شنیدن است.
نجفی در تاریخ ۱۰ بهمن ۱۳۸۸ در مطلبی تحت عنوان «تا آزادی ایران موی سرم را کوتاه نمیکنم» در وبلاگ شخصیاش نوشت:
من از این ساعت تا زمانی که سرزمینم به آنچه که خواست مردم است، یعنی ایجاد حکومت و دولتی که در آن دین و دینمداران در امور سیاسی دخالت نکنند (سکولاریسم)، و رسیدن به آزادی و عدالت در مفهوم خاص و عاماش برای همه طبقات، قشرها، فرقهها، اقلیتهای مذهبی و نژادی، برابری کامل زن و مرد و آزادی حقوق اقلیتهای جنسی (دموکراسی) برسد، با خود عهد میبندم که دیگر موی سر خود را کوتاه نخواهم کرد.
روزنامه نیویورک تایمز در دو تاریخ ۵ ژوئن ۲۰۱۰ و ۱۴ مه ۲۰۱۲، مقالههایی در مورد وی منتشر کرد.

شاهین نجفی علاوه بر کار انفرادی موسیقی و کنسرتها، فعّالیّتهای موسیقی و اعتراضی خود را با مناسبتهای گوناگون سیاسی و اجتماعی به شکل زنده اجرا نمودهاست. وی در اکتبر سال ۲۰۰۸، در یک کنفرانس در شهر اسن آلمان تحت عنوان «کنفرانس صلح» اجرایی داشتهاست.
او در بسیاری کشورها از جمله انگلیس، اتریش، هلند، کانادا، آمریکا، فرانسه، آلمان، اسرائیل، سوئد و غیره به اجرای کنسرت موسیقی پرداخته است.
فیلمی به نام وقتی خدا خواب است بر اساس زندگی شاهین نجفی و در ژانر سینمایی و مستند به کارگردانی تیل شاودر و تهیه کنندگی سارا نجومی دقیقه ساخته شده. بازیگر نقش اصلی و ستاره این فیلم خود شاهین نجفی در نقش خودش است. هالیوود ریپورتر در گزارشی این فیلم را بین ۲۳ فیلمی که در جشنواره فیلم ترایبکا باید دید قرار داد.
این فیلم در ۸۸ دقیقه و به زبان های آلمانی، فارسی و انگلیسی ساخته شده و در حال و هوای حمله تروریستی سال ۲۰۱۵ اتفاق می افتد. درون مایه فیلم درباره برخی از جزئیات زندگی شاهین و بطور کلی فتوای ارتداد و زندگی زیر سایه این فتوا است.



مطالب مرتبط
بیوگرافی امیر تتلو + تصاویر جنجالی او
بیوگرافی رضا شیری + جدیدترین تصاویر سال ۹۶ او
بیوگرافی احسان خواجه امیری + جدیدترین تصاویر او
بیوگرافی بهنام صفوی + جدیدترین تصاویر ۹۶ او
درود بر ازادی عمل و زبان
درود بر ازادی اندیشه
درود بر شاهین نجفی
درود بر …
پدر سگ شاهین نجفی
حمید جان گوه زیاد نخور
گوه نخور حمید. گوه خوردی اومدی اینجا . کسی دعوتت کرده بود؟