زیبایی صورت و ناخنمد و زیبایی

مراحل کاشت ناخن پودری

4/5 - (2 امتیاز)

در مبحث گذشته به انواع کاشت ناخن پرداخته ایم و شمارا نیز با عوارض کاشت ناخن آشنا کرده ایم .اما اگر هنوز به کاشت ناخن علاقه دارید مبحث مربوط به کاشت ناخن پودری را مطالعه کنید تا بتوانید با دانش بالا برای کاشت ناخن مراجعه کنید و بهترین کیفیت را از آرایشگا ها مطالبه کنید پس با ما در نماگرد همراه باشید.

 

کاشت ناخن پودری
مراحل کاشت ناخن

مراحل انجام کاشت ناخن پودری 

در روش کلاسیک کاشت ناخن پودری از پودر اکریلیک و لیکوئید مخصوص به آن که فرمولاسیون هر یک با دیگری متناسب و سازگار است برای ساخت ماده ای خمیری شکل استفاده می شود که همچون لایه ای سخت روی سطح ناخن ها را پوشانده و پس از فرم دهی و سوهان کشی، زیبایی خاصی را به ناخن های طبیعی افراد می بخشد. در ابتدا مانیکور کاملی به وسیله سوهان برقی و دستی برای آماده سازی ناخن ها جهت کاشت ناخن پودری انجام می شود. سپس از ماده ای به نام ضد قارچ برای ضد عفونی کردن سطح ناخن ها استفاده شده و از پرایمر که حالت چسب مانند آن کمک به دوام کار می نماید استفاده می کنیم. سپس کاشت ناخن پودری را که روش دقیق آن را شرح خواهیم داد انجام داده و در انتها از لاک ناخن استفاده می کنیم.

 

نوشته های مشابه
کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن

 

 پودر اکریلیک برای کاشت ناخن پودری چیست ؟

پودر اکریلیک در کاشت ناخن محصولی پودری شکل است با دانه هایی بسیار ریز و روان که در انواع مارک ها، رنگ ها و درصد پودری بودن های مختلف در فروشگاه های محصولات زیبایی ناخن ها موجود بوده و انتخاب را برای متخصصین ناخن آسان نموده است. پودرهای اکریلیک در دو نوع سافت (نرم) و هارد (سخت) ساخته شده اند و این آزادی را به ناخن کار می دهند که استحکام و دوام کاشت ناخن پودری را تعیین کند. معمولا از پودر های سافت جهت کاشت معمولی ناخن استفاده می شود مگر اینکه بخواهیم استحکام بسیار بالای ناخن ها را با پودر هارد تضمین کنیم.

 

کاشت ناخن پودری
کاشت ناخن

 

پودرهای کاور 

این پودرها در رنگ های هلویی، کرم و صورتی موجود بوده و جهت پوشش کامل ناخن ها استفاده می شود به طوری که پس از سوهان کشی و پولیش ناخن، جزئیات زیرین کاشت دیده نشده و مناسب افرادی است که دوست دارند صدف طبیعی ناخن شان دیده نشود. همچنین از این پودر در صدف سازی ناخن ها در گریم ناخن استفاده می شود که ناخن کار باید به ساخت صدف مصنوعی برای متقاضی بپردازد.

 

کاشت ناخن پودی
کاشت ناخن پودی

 

مروری برکاشت ناخن پودری

برای شروع کاشت ناخن پودری در ابتدا باید مانیکور دقیقی انجام دهید. برای افزایش سرعت و دقت، با استفاده از سوهان برقی و یک سر سوهان باریک که تیز و برنده نباشد، این کار به سهولت انجام پذیر است. به این ترتیب که با تنظیم دور و سرعت سوهان برقی، ناحیه کوتیکول را کنار زده و پوستهای اضافی را با نیپر بردارید. سپس از ضد قارچ به گونه ای استفاده کنید که تمام سطح ناخن را کاور کند. پرایمر را که معمولا متناسب با پودر و لیکوئید شما طراحی شده به مقدار مناسب به صدف ناخن ها بزنید. سپس مواد گذاری صحیح انجام دهید. به این ترتیب که با قلم مقدار مناسبی از مواد را بر قسمت انتهایی ناخن گذاشته، قلم را تمیز کرده و سپس با حرکت ملایم قلم، مواد را به سمت صدف ناخن و متمایل به پایین حرکت دهید. با هر بار مواد گذاری روی ناخن با حرکت رو به پایین قلم فرم ناخن را مسطح کنید و مرزها را از بین ببرید تا به ناحیه کوتیکول برسید. در این قسمت مقدار کمی از مواد را با فاصله کمی از کوتیکول روی صدف قرار داده و آهسته به سمت پایین بکشید. به همین ترتیب کلیه ناخن های یک دست را موادگذاری کرده و به سراغ دست دیگر بروید. پس از خشک شدن مواد روی ناخن ها، با استفاده از سوهان برقی و سر سوهان فلزی بار اضافی مواد را بگیرید. دقت کنید سوهان کشی در ناحیه کوتیکول و ریشه ناخن ها باید با دقتی مضاعف انجام شود که هم امنیت پوست این ناحیه حفظ شده و هم حالتی بسیار طبیعی در شکل ریشه ناخن ایجاد کند. بعد از سوهان کاری با سوهان برقی، باید با سوهان دستی نرم به ناخن ها فرم داده و در انتها پولیش کنید.

با مروری کلی بر این موضوع باید یاد آور شویم که کاشت ناخن پودری یک روش غیر طبیعی در زیبا سازی ناخن هاست و ممکن است باعث ایجاد ضایعاتی در این ناحیه شود. برای اجتناب از چنین امری بهتر است کاشت ناخن در یک مرکز کاملا تخصصی و توسط ناخن کاران خبره و با تجربه تنها برای مدت کوتاهی انجام شود. فراموش نکنیم که سلامتی و بهداشت ناخن باید نسبت به زیبایی کاذب ناخن ها ارجحیت داشته باشد.

 

منبع :اسان طب

گرو مد و زیبایی نماگرد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا