بیوگرافی مسیح علینژاد و همسرش + تصاویر جنجالی آنها در فضای مجازی
در این قسمت از سایت نماگرد بیوگرافی مسیح علینژاد فعال سیاسی در خارج از کشور را به همراه تصاویری از او و خانواده اش در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد.
معصومه علینژاد قمیدر 20 شهریور ماه سال 1355 در بابل معروف به مسیح علینژاد، روزنامهنگار، نویسنده، فعال حقوق زنان و فمنیست ایرانی است.
مسیح علینژاد خبرنگاری را از سال 1378 با روزنامهی «همبستگی» آغاز کرد و بعد از آن خبرنگار پارلمانی خبرگزاری «ایلنا» در مجلس ششم بود.

او همچنین در روزنامههای شرق، بهار، هممیهن و اعتماد ملی هم فعالیت داشته است. علینژاد در مجلس شورای اسلامی ششم و هفتم خبرنگار پارلمانی بود. او در سال ۲۰۰۵ پرداخت عیدی ده میلیون ریالی به نمایندگان مجلس را در خبرگزاری ایلنا افشا کرد که جنجال بسیار آفرید و موجب اخراج وی از مجلس شد. وی در نهایت مقاله ای با نام “آواز دلفین ها” در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نژاد در روزنامه اعتماد ملی به ریاست مهدی کروبی منتشر کرد که در آن سفر های استانی ریاست جمهوری را به چالش کشیده و گفته بود در این سفرها مردم همچون دلفین هایی برای گرفتن یک لقمه نان میمانند که برای مربی خود آواز میخوانند و محمود احمدی نژاد مربی دلفین هایی است که برای یک لقمه نان جمع میشوند و نامه میدهند. مهدی کروبی مدیر مسئول روزنامه اعتماد ملی مجبور به عذرخواهی رسمی شد.

مسیح علی نژاد دو بار ازدواج کرده است که از ازدواج اولش یک پسر به نام پویان دارد ولی این ازدواج به نتیجه نرسید و شوهرش با فعالیت های او مخالف بود و باعث جدایی آن ها شد. مسیح علی نژاد بعد از وقایع سال 88 با پسرش از ایران خارج شد و در آن جا در سپتامبر سال ۲۰۱۴ با کامبیز فروهر خبرنگار ارشد بلومبرگ ازدواج کرد و در حال حاضر ساکن نیویورک است.

همچنین بخوانید: زندگینامه شیخ بهایی
مسیح علی نژاد در ابتدا برای ادامه تحصیل راهی انگلستان شد و در آنجا با گروه های مختلفی آشنا شد. در تابستان ۱۳۸۸، علینژاد مدتی را در ایالات متحدهٔ آمریکا به سر برد و تلاش کرد با باراک اوباما مصاحبه کند ولی با وجودی که ویزای آمریکا به منظور مصاحبه با اوباما به او داده شده بود، تا زمان پایان مهلت ویرایش، موافقت دولت آمریکا با درخواست مصاحبه نهایی نشد و علینژاد به انگلستان برگشت. در مدت حضور در آمریکا، علینژاد در چند جا در جمع ایرانیان معترض حاضر شد و از جمله در روز ۲۵ ژوئیهٔ ۲۰۰۹ در سان فرانسیسکو سخنرانی کرد و از جمله خطاب به حاکمیت ایران گفت «سی سال ما لرزیدیم، اینک شما بلرزید».او در ۲۹ اوت ۲۰۰۹ نیز مصاحبهای با صدای آمریکا انجام داد که به همراه قطعاتی از کارهای ویدیویی علینژاد با عنوان «یک توفان هوای تازه» پخش شد.

مسیح علینژاد در برنامه ای به اسم تبلت در شبکه ماهواره ای VOA یا صدای آمریکا همچنین کمپین های دیگری به راه انداخت که در آن از زنانی که در ایران زندگی میکنند. میخواست که در روزهای چهارشنبه با شال یا روسری سفید بیرون بیان و یا در مواجهه با افرادی که نهی از منکر میکنند گوشی هاشون و دربیارن و ازشون فیلم بگیرند تا در دنیای مجازی و شبکه های ماهواره ای پخش بشود.
سال ها بود شنیده می شد که خانواده علی نژاد انقلابی هستند و از اقدامات ساختارشکن وی به شدت گله مندند. خانواده علینژاد اعلام کردند که ده سال در مقابل ایشان سکوت کردیم اما هنگامی که دیدیم در مقابل رهبری ایستاده اند دیگر تحملش را نداشتیم و از داشتن او اعلام برائت کردیم.

برای اولین بار خواهر مسیح علی نژاد در مراسم «دختران انقلاب» در سال 97 از «مسیح» اعلام برائت کرد. وی در این همایش خطاب به مقام معظم رهبری گفته بود:
نوه ارشد یک مرد انقلابی و غیرتمند از شمال کشور هستم؛ خانواده من محکم و استوار در امتداد راه شهیدان ایستاده اند. ما پیرو دین و مذهبی هستیم که امام حاضرمان(عج) الگوی خود را حضرت زهرا(س) می داند. چنانچه هرکسی حتی جگرگوشه یمان، حتی پاره تنمان، قدم و قلمی بر خط قرمزهای مردم مسلمان ایران بگذارد، ما هم همانند شما مردم در برابرش ایستاده ایم و تا آخر می ایستیم. عرض شرمندگی آقا، عرض خضوع آقا، ما آنچه باید انجام دهیم انجام می دهیم. ما هم جان ناقابلی داریم که در دست گرفته و در راه انقلاب فدا خواهیم کرد برای ما دعا کن. عرض شرمساری به زنان باحجاب و مردان غیور سرزمینم دارم.کسی چه می داند معنای این خواهرانه ها را؟ چگونه کسانی در کنار ما فریاد دلسوزی سر می دهند و می گویند برقص تا برقصیم! مردم ما سالهاست رقص چمران گونه میانه میدان دارند! پس بتاز تا بتازیم!



منبع: اطلاع نیوز
گردآوری: نماگرد