زیبایی پوست و مومد و زیبایی

اشنایی با عوارض بسیار خطرناک رنگ کردن مکرر مو

4.2/5 - (5 امتیاز)

عوارض رنگ کردن مکرر مو

عوارض رنگ کردن مکرر مو
عوارض رنگ کردن مکرر مو

اگرچه رنگ کردن مو در زیبایی ان تاثیر بسیار فراوانی دارد ولی انجام این کار به صورت مکرر عوارض و مضررات خطرناکی دارد که بدترین انها ابتلا به سرطان و اسم میباشد.

مضرات رنگ کردن مکرر مو

رنگ کردن مو قدمتی دیرینه دارد. انسان ها از زمان های بسیار دور علاقه بسیاری به رنگ کردن موهایشان داشته اند و با استفاده از گیاهانی مثل حنا موهایشان را رنگ می کردند. البته این علاقه تا امروز نیز ادامه یافته است. تا چند سال پیش استفاده از رنگ موها به ویژه رنگ موهای شیمیایی بیشتر در بین زنان و آن هم برای پوشاندن موهای سفید رواج داشت.

حتما شما نیز دوست دارید موهای خود را همانند بازیگران مشهور رنگ کنید. اگرچه رنگ کردن مو سرگرم کننده است اما ممکن است تاثیرات خوبی بر روی موهای شما نداشته باشد. در بیشتر موارد، استفاده از رنگ های شیمیایی دارای عوارض جانبی بسیار خطرناکی است. نشانه ها و آسیب هایی که بر اثر رنگ کردن به مو وارد می شود همیشه بلافاصله بروز نمی کند.

نوشته های مشابه
عوارض رنگ کردن مکرر مو
عوارض رنگ کردن مکرر مو

ممکن است چند روز یا حتی چند هفته طول بکشد تا اثرات این مواد شیمیایی بروز کند. اگر موهای خود را به طور مکرر رنگ می کنید، شانس رخ دادن این عوارض جانبی بیشتر خواهد بود. بنابراین در این مقاله قصد داریم در مورد اثرات رنگ های شیمیایی بر روی بدن صحبت کنیم.

سرطان:

آزمایش های آزمایشگاهی ثابت کرده اند که PPD می تواند به سلول های DNA انسان آسیب رسانده و باعث سرطان شود. اما اینکه مقادیر اندک PPD موجود در این رنگ ها می تواند باعث چنین آسیب هایی شود هنوز مشخص نیست. این موضوع هنوز در میان محققان یک چالش مهم محسوب می شود. جامعه سرطان آمریکا معتقد است که تحقیقات بیشتری باید انجام شود. رزورسینول نیز ماده شیمیایی دیگری است که در رنگ های مو یافت می شود. این ماده یک ماده شیمیایی مختل کننده غدد درون ریز است که می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را با مختل کردن تعادل طبیعی هورمون ها افزایش دهد.

آسم:

مطالعات مختلف نشان داده است آرایشگرانی که به طور مکرر با مواد شیمیایی همچون رنگ مو سروکار دارند بیشتر در معرض ابتلا به آسم هستند. این اسم نتیجه قرار گرفتن در معرض PPD هایی است که در رنگ مو وجود دارد. همین امر موجب می شود ریه ها حساس گردد و نفس کشیدن دشوار شود.

حساسیت:

چه بخواهید از رنگ مو برای پنهان کردن رنگ خاکستری موهای خود استفاده کنید یا تنها برای تجربه کردن از آن استفاده می کنید، ممکن است در خطر واکنش های آلرژیک باشید. مقصر اصلی بیشتر واکنش های آلرژی زا ماده ای به نام پارا-فنیلین دی آمین یا همان PPD است. رایج ترین نشانه های آلرژی شامل خارش و سوزش پوست سر، قرمز شدن و تورم پوست، ایجاد شوره و تورم در اطراف چشم مژه ها، بینی و صورت است.

موهای شکننده:

اگر اغلب موهای خود را به صورت مکرر رنگ می کنید، به خاطر مواد شیمیایی موجود در آن موها خشک خواهد شد. مواد شیمیایی که در رنگ ها وجود دارد باعث ا ز بین رفتن رطوبت مو می شود و همین امر موها را شکننده خواهد کرد. درخشندگی موها نیز به مرور زمان از بین خواهد رفت. آسیبی که به موها وارد می شود در برخی از موارد جدی است و منجر به کوتاه کردن موها خواهد شد.

پوست تحریک پذیر:

رنگ مو ممکن است باعث ایجاد واکنش های پوستی شود. برخی از نشانه ها شامل احساس سوزش ، قرمزی و پوسته پوسته شدن پوست، خارش و ناراحتی است. 48 ساعت قبل از اعمال رنگ بر روی مو، بهتر است آن را روی قسمتی از موهای خود اعمال کنید تا از نبود حساسیت مطمئن شوید. اگر ورم و خارشی بعد از اعمال رنگ مو دیده شد و این تورم بهبود نیافت باید به یک پزشک متخصص پوست مراجعه شود.

راش (ضایعه پوستی):

معمولا افرادی که به رنگ مو حساسیت دارند ممکن است دچار راش (ضایعه پوستی) شوند. راش نیز ممکن است در محلی ایجاد شود که رنگ اعمال شده است. بعد از مشاهده این ضایعات باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنید.

هزینه های پنهان:

اگرچه رنگ کردن مو به نظر زیاد گران قیمت نمی رسد اما اینکار هزینه های پنهان زیادی دارد. مطمئن شوید قبل از آغاز کار، با یک آرایشگر مشورت می کنید.

هشدار: رنگ کردن مو از اینجا به بعد ممنوع!!

راز ها و روش هایی برای داشتن موهایی ابریشمی و صاف

آموزش بسیار اسان و سریع سایه زدن چشم لایت جدید مرحله به مرحله

آموزش بسیار اسان و سریع سایه زدن چشم لایت جدید مرحله به مرحله

اموزش فر کردن مو با دستمال کاغذی در نیم ساعت + تصاویر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا