روش های زیبای ناخن بسیار متنوع است ما بعد از پرداختن به مانیکور و پدیکور کردن ناخن قصد آشنا کردن شما را با کاشت ناخن داریم.کاشت ناخن نیز در نوبه خود بسیاز زیاد هستند که با تغییر در مواد استفاده شده نوع آنها نیز عوض می شود .برای آشنایی بیشتر با انواع کاشت ناخن ها با ماهمراه باشید.

انواع کاشت ناخن
دو روش برای کاشت ناخن وجود دارد. با تغییر مواد در کاشت و استفاده از زیورالات روش های دیگری نیز به وجود آمده است اما دو روش کلی برای کاشت ناخن روش پودری و ژله ای است در روش اول از پودر برای کاشت ناخن استفاده می شود و در روش دوم از ژله برای کاشت ناخن مورد استفاده قرار می گیرد.

کاشت ناخن پودری
در این روش که از معروف ترین انواع کاشت ناخن می باشد، به وسیله پودر اکریلیک (با رنگهای تعریف شده) و لیکوئید به ساخت لایه ای محکم از ترکیب این دو ماده پرداخته شده و به وسیله پرایمر در زیر سازی ناخن و سوهان کشی های مختلف در سطح کاشته شده می توان استحکام و همچنین فرم زیبای ناخن ها را تضمین نمود. کاشت پودری از پرکاربردترین و با دوام ترین انواع کاشت بوده و استحکام بالایی در اثر ضربات از خود نشان می دهد. مدرن ترین شیوه کاشت پودری، گریم ناخن می باشد که صدف ناخن را کشیده تر و خط لبخند را در ظاهر ناخن ها زیباتر می نماید.

کاشت ناخن ژلهای
از انواع کاشت ناخن به روش ژله ای، می توان کاشت ژله ای کلاسیک را نام برد که با استفاده از سه لایه ژل به نام های بیلدینگ ژل، فینیشینگ ژل و تاپ شاین به ساخت لایه ای شیشه ای و محکم در سطح ناخن ها اقدام می شود. پس از هربار ژل زدن بر سطح ناخن ها باید دست را در دستگاهی به نام UV قرار داد و در انتها به وسیله ماده کلینز، حالت چسبندگی آن را از بین برد. دوام این نوع از انواع کاشت در حدود دو هفته بوده و انجام آن در مناطقی با رطوبت بالا توصیه نمی شود.

علت ترک خوردن مواد کاشت
اگر کاشت ژلهای باشد معمولا در مکان خشک ترک میخورد. اگر کاشت پودری باشد یا کمتر از حد مواد گذاشتهاید و با کارهای روزمره خانه آسیبپذیر شده یا زیاد سوهانکشی کردهاید و مواد نازک شده یا مواد پودرتان مرغوب نیست یا قلمویتان خوب به لیکویید آغشته نشده و پودرتان خوب خیس نشده و جذب صدف نشده احتمال خشک شدن و خراب شدن آن زیاد است.
دلایل بسیار است ولی اگر مراحل را به دقت انجام دهید مواد نه ترک میخورد و نه میشکند. در کاشت ، موادگیری مهمترین بخش ترمیم یا کاشت است و نیاز به تمرین بسیار دارد.

بیشتر بدانید :عوارض کاشت ناخن ،روش های پاک کردن لاک ناخن
دلایلی که باعث عدم توصیه کاشت ناخن می شود
گاهی وقتها قالب کاشت ناخن کامل پوشیده نمیشود و به اصطلاح هوا میگیرد و همین مسئله باعث میشود بین ناخنها جرم تشکیل شود که در طولانیمدت رنگ ناخنها را تغییر میدهد.
کاشت برای ناخن پا بهتر است که انجام نشود به دلیل اینکه پا در طول روز بیشتر در یک فضای بسته هستند آسیب پذیرترند. رعایت بهداشت ناخن پا هم از ناخن دست دشوارتر است به همین دلیل کاشت در پا میتواند خطرناکتر باشد.
